Showfact TOP 50

Willy Sommers
Showfact TOP 50
Showfact TOP 50

Een leeuw in een kooi

De jaren ’90 van Tien om te Zien
De volharding van die jaren brengen hem niettemin onverminderd als een boegbeeld van de Vlaamse muziek aan de drempel van een nieuwe tijd. De komst van de commerciële zender VTM bombardeert Willy Sommers tot goddelijke status in de rol van presentator van Tien om te Zien. Ondertussen scoort hij de ene hit na de andere  Te beginnen met Het water is veel te diep, gevolgd door Als een leeuw in een kooi.


Verder dankt het trio Willy Sommers, Luc Steeno & Lisa del Bo hun brug over een moeilijk decennium aan hun langlopende succesformule De mooiste duetten en meer… (2003). En zo staat Willy Sommers andermaal als boegbeeld klaar voor weer een nieuwe tijd.

De jaren ’10 en de volgende 10 jaren
Want voor wie terugkijkt, tekenen de jaren ’70, ’90, de oneven decennia dus, de topjaren voor Willy Sommers. Wie vooruitkijkt, kan dat evenwel met het grootste vertrouwen doen. Want ook de oneven jaren ’10 van de nieuwe eeuw start Willy Sommers als vanouds helemaal aan de top met een trio nummer 1-hits: Vogelvrij, Een wonder van een vrouw, Liefde voor altijd.
Radio 2 en Sabam vereeuwigen de zanger Willy Sommers in De Eregalerij voor “een leven vol muziek”, muziekzender Anne zet hem al evenzeer in de bloemetjes met hun carrière-award, en er komt een memorabel jubileumconcert (40 jaar aan de top!) in het Kursaal van Oostende.
En dat laatste groeit uit tot een jaarlijkse traditie.
Ongetwijfeld minstens goed voor de volgende tien jaar.

Genre : Ambiance / Feest
Mogelijke formules:

Live on tape 40 min: Op aanvraag
Andere mogelijkheden: Op aanvraag
    
Prijzen zijn louter informatief en onder voorbehoud. Alle prijzen zijn steeds excl btw. Actuele gage steeds op aanvraag.

CONTACT

CAPTCHA
Deze vraag is om te controleren dat u een mens bent, om geautomatiseerde invoer (spam) te voorkomen.