Contact

TRINXX

Spektakel algemeen

Dare To Be Different en boek TRINXX – Men Dancing on High Heels
 
Op zoek naar een unieke dansshow met een boodschap? Zoek niet verder! Boek voor uw feest, festival, pride of evenement, de dansformatie Trinxx. Zij bezorgen met hun spetterende optredens entertainment van de bovenste plank.
 
Deze dansgroep bestaat uit drie professionele dansers die ieder jarenlange danservaring heeft. Samen hebben deze dansers besloten een dansformatie te vormen die out-of-the-box denkt en optreedt. Hun dansstijl is te omschrijven als urban streetdance. Verder zijn hun optredens typerend doordat ze elk dansoptreden op hoge hakken doen. Zij proberen met hun shows een boodschap mee te geven, namelijk niet meer in hokjes te denken! Met hun optredens promoten zij diversiteit en de kracht van jezelf zijn. Een echte dansshow met een mooie boodschap 'Dare To Be Different'! Trinxx was ook te bewonderen op televisie, ze deden mee in 2018 aan het VTM-programma Belgium's Got Talent en stonden in de finale van Hollands Got Talent 2019 op RTL4

Genre: 
Entertainment / dans
Mogelijke formules: 

1 x 6 min of 2 x 3 min + meet & greet : 450 €

3 x 3 min of 1 x 9 min + meet & greet : 550 €

 

Prijzen zijn louter informatief en onder voorbehoud. Alle prijzen zijn steeds excl btw. Actuele gage steeds op aanvraag.

Contact