Contact

Tom & Tamara

Groepen

Tamara & Tom groeiden beiden op in Maldegem  met muziek in hun bloed.

Na een carrière als muzikant-toetsenist met zijn dansorkest besloot Tom om voor het solo-werk te gaan met talrijke LP's en een verzamel-cd als resultaat.

Dit bracht hem toen tot op het podium van Tien om te Zien, 

Tamara was  lead-zangeres in een rock-coverband.

Tijdens één van hun solo-optredens stonden ze 'toevallig'  samen op de planken in de feestzaal van Tamara haar ouders, hieruit vloeide alvast hun eerste muzikaal duet. 

Na de geboorte van hun dochtertje werd het even stil rond hen. Ze besloten om "quality time"  te nemen.

Ondertussen bleef  Tom echter muziek schrijven en werd er in de homestudio naar nieuw werk gezocht.

Toen het gemis van de fans en het podium begon op te borrelen , besloten  ze om terug in de studio te duiken, beiden brachten singles uit waaronder 2 covers van Marva "Ik dans met een ander, en Eiland in groen en blauw (Tamara)"    "Brandend zand (Tom)"

Sinds 2013 brengen zij samen leuke en zuiders aanstekelijke duetten, met hun eerste muzikale kindje "Ciao Ciao", (geschreven door Sabien Tiels).

kort erna volgde Dr. Amore beide singles werden vlot opgenomen bij talrijke radio en TV-stations, waaronder ook TV-programma's in Nederland.

Met de samenwerking van de Duitse producer Walter Strom kwam  "Per Sempre"  op de markt. 

Onder het HKM label komt de eerste full cd van Tamara & Tom op de markt getiteld "PASSIONEEL" met een variëteit aan leuke nummers, (zoals Felicita, Ciao Ciao, Verlangen, Zomer, Wilde Zwanen en zoveel meer...) kortom nederlandstalige muziek voor iedereen.

Tamara en Tom zijn  veelgevraagde gasten op allerhande feestjes, van een  leuke seniorennamiddag, privéfeest, tot een bruisend avondfeest/schlagerparade, als er moet worden gefeest zijn ze er graag bij !!

 

Genre: 
Nederlandstalig ambiance
Mogelijke formules: 

40 min LOT : 425 €

Prijzen zijn louter informatief en onder voorbehoud. Alle prijzen zijn steeds excl btw. Actuele gage steeds op aanvraag.

Contact