Showfact TOP 50

Showfact TOP 50
Showfact TOP 50

laat het gras maar groeien

Vlaanderen kent Sam Gooris als een vrolijke spring-in-’t-veld, ambiancemaker bij uitstek. De eenvoud en de het grote entertainmentgehalte maakt van Sam Gooris een groots artiest.

Sam Gooris draagt met trots de vaandel als dé sfeermaker en is niet meer weg te denken uit het show- en entertainmentlandschap.

Waar je Sam ook tegen komt, op welk podium hij ook moet staan, welk voorprogramma hij ook moet verzorgen, welk publiek hij ook maar naar z'n hand moet zetten...

NIEMAND kan een publiek zo opwarmen,

NIEMAND kan een publiek zo entertainen,

NIEMAND kan een publiek zo uit de bol laten gaan...

als DE SAM, voor velen in Vlaanderen SAMMEKE GOORIS.

'Marijke', 'Kom mijn liefste meisje', 'Wully bully', 'Laat het gras maar groeien', 'Basket Sloefkes', 'Ik heb de zon zien zakken in de zee', ... Het zijn enkele tophits die iedere generatie luidkeels kan meebrullen.

Sedert "De Pfaffs" op VTM doet Sam zijn reputatie als ideale schoonzoon alle eer aan. Sam is de lieveling van ons allemaal. Zijn oprecht karakter, eerlijkheid en sympathieke uitstraling sieren hem.

Sam is Sam, en dàt smaakt zowat élke Vlaming!

Sam Gooris prijkt elke week wel ergens op de affiche, goed voor zo’n 120 tot 150 optredens per jaar. Nodig hem uit voor uw event en hij doet de zaal op de grondvesten daveren.

 

Foto : Danielle Bloemen

Genre : Nederlandstalig  Ambiance
Mogelijke formules:

Live on tape 30 min:  tot 23.15 uur ... 1995,00 €
                               Vanaf 23.15 uur ... 2495,00 €
Andere mogelijkheden:      
 
Prijzen zijn louter informatief en onder voorbehoud. Alle prijzen zijn steeds excl btw. Actuele gage steeds op aanvraag.

CONTACT

CAPTCHA
Deze vraag is om te controleren dat u een mens bent, om geautomatiseerde invoer (spam) te voorkomen.