Contact

LUKE EIGHTIES ROCK !

Coverband

¨LUKE Eighties Rock!¨ bestaat uit een team van 3 professionele muzikanten die allen zijn opgegroeid in de jaren 80. En dat hoor je ook. De songs uit het repertoire maken bij ons herinneringen los. De eerste kus, de eerste keer dat we… naar de cinema gingen. Dit zijn de songs die we vroeger met veel moeite op onze cassetjes probeerden op te nemen en als dat uiteindelijk was gelukt werden ze vroeg of laat spaghetti in onze cassettespeler.

We kochten singeltjes en als we echt veel geld hadden een elpee, die we zo luid mogelijk beluisterden met het raam open, terwijl we kwijlend naar de hoes zaten te gapen. Ons haar was veel te lang, onze broeken veel te smal en de geur van patchoeli was alom tegenwoordig. We hadden een fiets met breed of hoog stuur en onze jeansbroek zat geregeld vast tussen de fietsketting, want een kettingkas was voor jeanetten.

We waren de hele dag op straat en als het slecht weer was, vroegen we geld om een moviebox te huren. Die werd aangesloten op een tv met een resolutie van 1 pixel per cm², waar we zelf de afstandsbediening van waren. We liepen rond in jeansvestjes van LOIS met grote vlaggen op onze rug van Mötorhead, AC/DC of Iron Maiden .

Onze portefeuille hing vast met een ketting, hoewel die 100 frank zakgeld eigenlijk zaterdagavond om half 11 al op was. We stonden uren voor de etalage van de plaatselijke muziekwinkel en zagen onszelf, in gedachten, met die onbetaalbare instrumenten het concert van ons leven geven. Vandaag is het eindelijk zover….

Stap in de tijdmachine en herbeleef de jaren 80 met mega hits van bands zoals:​

Bryan Adams, the Cure, U2,Toto, Pink Floyd, Prince, Journey, Blondie, Midnight Oil, Phil Collins, Meat loaf, INXS,Dire Straits, Golden earring, Elton John,Cindy Lauper, Tears for Fears,

Kool and the gang, OMD, Depeche Mode, Lionel Ritchie,Queen,REM,Roxette,Simple Minds,Status Quo, Rolling Stones, Talk Talk, Supertramp,The Police,Van Halen,ZZ top, Whitesnake,Foreigner,Roxy Music,Alphaville,David Bowie, en vele anderen...

Genre: 
Engelstalige rock
Mogelijke formules: 

Speelduur : +/- 5 uur ( 2 sets van 17 nummers of 5 sets van 10 nummers )

Tijdens de pauze wordt er aangepaste muziek gedraaid zodat het feest gewoon kan doorgaan.

Gage : 850 € ( Trio ) Incl. Licht en geluid tot +/-300 man

Extra info : Op aanvraag

Prijzen zijn louter informatief en onder voorbehoud. Alle prijzen zijn steeds excl btw. Actuele gage steeds op aanvraag.

Contact