Showfact TOP 50

Showfact TOP 50
Showfact TOP 50

ARRIVEDERCI HANS

Met de paplepel krijgt Laura Lynn de liefde voor nederlandstalige meezingers mee. En de tiener schaaft, na haar studie schoonheidsverzorging, die liefde bij tot professioneel niveau op de Showbizzschool in Oostende

Op het repertoire staan van meet af aan klassiekers als Ik krijg een heel apart gevoel van Corry Konings en Dit is de allereerste keer van Rita Deneve. Het duurt evenwel tot talentscout Patrick Vandewattijne haar ontdekt en aan platenfirma ARS voorstelt vooraleer Laura Lynn in één klap haar eigen klassieker aan het schlagerrepertoire toevoegt.

Je hebt me duizendmaal belogen is een instant-mega-super-knal-hit en tekent zowat de finale erkenning van de Vlaamse schlager als volwaardig genre.
Het nummer – goed voor 115.000 verkochte singles – kampeert wekenlang bovenaan de hitlijsten, blijft maandenlang nazinderen en is na al die jaren nog steeds haar handelsmerk.

Genre : Nederlandstalig  Ambiance
Mogelijke formules:

Live on tape 40 min: Op aanvraag
Andere mogelijkheden: Op aanvraag  
 
Prijzen zijn louter informatief en onder voorbehoud. Alle prijzen zijn steeds excl btw. Actuele gage steeds op aanvraag.

CONTACT

CAPTCHA
Deze vraag is om te controleren dat u een mens bent, om geautomatiseerde invoer (spam) te voorkomen.