Contact

Kim Dérvan

Amusement

Tijdens zijn studentenjaren hield de goochelmicrobe zich op de achtergrond.
Op zijn 20ste vond hij het tijd om de draad opnieuw op te pikken. Kim specialiseerde zich in de meest verbazingwekkendste vorm binnen het goochelen nl. Close-up Magic.
Gesteund door de technische kennis van zijn vader Alfred begon Kim de wereld van de vingervlugge kaart- en muntenmanipulaties te ontdekken.
Na een paar jaar van intensieve training van zowel de klassieke technieken van grootmeesters als Dai Vernon, Slydini, J.B. Bobo,… alsook de nieuwste technieken binnen het close-up goochelen vond Kim het tijd om zijn magie los te laten op het publiek.
Reeds tijdens zijn eerste optreden wist Kim het publiek te verwonderen met zijn dynamische presentaties, humor en natuurlijk de meest verbazingwekkende moderne close-up illusies.
Vergeet de oubollige goochelaar die een konijn uit zijn hoed tovert!
Kim Dèrvan neemt de magie mee naar de 21ste eeuw!

 

Na een aantal jaren leerde Kim zijn echtgenote Katrine kennen die tevens actief was binnen de amusementswereld als zangeres en fotomodel.
De combinatie was vrij snel gemaakt en Katrine werd de assistente tijdens de shows van Kim Dèrvan. Ze creëerden een podium act met duiven en illusies die tot op heden reeds menig publiek omver blies.

Kim Dèrvan heeft reeds vele jaren ervaring in het verbazen van gasten tijdens bedrijfsevenementen, huwelijksfeesten, recepties, familiefeesten, ….

Genre: 
Goochelaar Illusionist
Mogelijke formules: 

Close-up Magic

1 uur close-up magic op aanvraag

Elk bijkomend uur close-up magic tegen een meerprijs van : op aanvraag

Prijs voor 3 uur close-up magic op aanvraag

 

Podium Act - Duur: 45 min.

Deze podium act bestaat uit een aantal zeer visuele effecten op muziek alsook een paar effecten met publieksinteractie.

Prijs: op aanvraag

Prijzen zijn louter informatief en onder voorbehoud. Alle prijzen zijn steeds excl btw.

Contact