Contact

Kate Ryan

Zangeressen

Kate Ryan brengt haar favoriete hits en nummers live…

Kate Ryan debuteerde in 2001 en veroverde de nationale hitlijsten met ‘Scream For More’, een krachtig dance nummer waarbij niemand stil bleef zitten. Een jaar later kwam haar megahit ‘Désenchantée’. Sindsdien is ze non-stop en intensief aan het touren, opnemen en releasen. Een grote internationale doorbraak volgde in 2006 wanneer ze met het nummer ‘Je T’adore’ mocht deelnemen aan het Eurovisiesongfestival.

Kate Ryan kiest voor Frans & Engelstalig repertoire …

De Kempische zangeres vult het podium met een mengeling van dance en pop. De typische Kate Ryan touch? Ongetwijfeld haar happy hits en energieke optredens. Met een vleugje glitter en glamour treedt ze in eigen land op met zelf geschreven nummers en up tempo covers zoals ‘Libertine’, ‘Elle Elle L’a’ en ‘Voyage Voyage’. Met een prachtige stem en een spetterende performance haalt Kate ook de hitlijsten in Polen, Duitsland, Zweden en Spanje.

Kate Ryan brengt succesvolle muziekalbums uit …

Kate Ryan stond met geweldige dansacts op tal van podia en bereikte de hoogste charts in België en ver daarbuiten. Haar albums Kate Ryan Free, Stronger en Different werden bekroond met gouden en platinum awards. Bovendien prijkt de Wold Music Award op haar indrukwekkend palmares. Zangeres Kate Ryan verbaast trouwe en nieuwe fans al meer dan 15 jaar op grote podia en kleine akoestische settings.

Genre: 
Anderstalig
Mogelijke formules: 

Op aanvraag

Contact