Contact

FREDDY DAVIS

Senioren shows

Freddy Swijsen zette zijn eerste stappen in de showbizz als DJ met een discobar en kwam op deze wijze in contact met vele bekende Vlaamse en Nederlandse artiesten. De zangmicrobe stak echter zijn kop op en in 1981 nam hij een eerste plaatje op: 'There goes my heart again'.

 

Naderhand nam hij nog een vijftal singles op bij Limbo Records en koos definitief voor de naam Freddy Davis.

 

Na zijn huwelijk in 1983 koos hij ervoor om te stoppen met de optredens. In 2007 hernam hij zijn zangcarrière en er volgde al spoedig een eerste album: 'Freddy Davis... 25 jaar later'.

Toen hij met de firma D & V in contact kwam, ging alles plots in een stroomversnelling. Zijn opnames haalden stuk voor stuk de Vlaamse Top 50 van Ultratop en hij behaalde mooie noteringen in vrijwel alle Vlaamse hitparades. Bekende nummers van hem zijn o.m. 'Neem mij nog eens in je armen', 'Ons Dorp', 'Bella Belinda' en 'Ouwe Rinus van de Veen', telkens vergezeld van een leuke clip die talloze keren werden uitgezonden via Ment TV. Er volgden nog TV-optredens bij o.m. TV Limburg, Rob TV en talloze interviews via lokale radiostations.

Genre: 
Nederlandstalig
Mogelijke formules: 

Live on tape 40 min: 460 €

Prijzen zijn louter informatief en onder voorbehoud. Alle prijzen zijn steeds excl btw. Actuele gage steeds op aanvraag.

Contact