Showfact TOP 50

Showfact TOP 50
Showfact TOP 50

Wie aan Frank Galan denkt, denkt gelijk aan zon, zee, sangria...

Frank Galan ís zomer, passie, paella en witte stranden !

Het geluid van deze Vlaamse Latino neemt je gelijk mee naar warme oorden.De songs van Frank Galan zijn als een heerlijke cocktail van Spaanse ritmes,vol passie en temperament, maar ook romantiek is een absolute kracht van Frank.Deze artistieke kameleon zingt maar liefst feilloos in 5 talen en is inzetbaar op diverse events.Dinner-Dance avonden, Schlagerevents, recepties, bedrijfsfeesten, modeshows, kortom overal..

Frank Galan is, zoals wellicht bekend, al meer dan 20 jaar een absolute topartiest.

Aanvankelijk vaak vergeleken met zijn vriend en mentor, Julio Iglesias, maar al vele jaren volledig op eigen kracht zeer succesvol, getuige zijn vele concerten en optredens door geheel Europa. De vele enthousiaste en internationale reacties op Frank’s optredens zijn een bewijs dat zijn muziek een universele taal is !

Frank Galan heeft dé uitstraling, de charme en de présence. Er “staat" iemand op het podium ! Alle muziekgenres zijn hem niet onbekend en jongleert hij met de hoogste noten. Frank vervolgt zijn spectaculaire carrière na meer dan 20 jaar met steeds nieuwe horizonten en muzikale aspiraties.

Een exclusief artiest die uw cliënteel doet verrassen met een adembenemende act.

Genre : Nederlandstalig  Ambiance
Mogelijke formules:

Live on tape 40 min: Op aanvraag
Andere mogelijkheden:      
 
Prijzen zijn louter informatief en onder voorbehoud. Alle prijzen zijn steeds excl btw. Actuele gage steeds op aanvraag.

CONTACT

CAPTCHA
Deze vraag is om te controleren dat u een mens bent, om geautomatiseerde invoer (spam) te voorkomen.