Showfact TOP 50

Showfact TOP 50
Showfact TOP 50

Ben jij gelukkig met mij?

In 2005 nam Eveline deel aan STAR ACADEMY. (VTM)
Ze eindigde bij de 13 finalisten en samen brachten ze de single „FAME" uit. Muziek is al jaren haar grootste passie!

Dwarsfluit en tenorsax had ze snel onder de knie, alsook het zingen en acteren.
Al vlug kreeg ze tal van leuke opdrachten.

Zo speelde ze gastrollen in Familie, Spring en Wittekerke en in een aantal musicals mocht ze het beste van zichzelf geven.

Op S-Televisie (nu beter bekend als MENT TV) presenteerde ze 12 afleveringen lang "Het Proefkonijn". Een kook – spelprogramma tussen een bekende Vlaming en een S-kijker.

In 2006 deed ze zangauditie en zo werd ze lid van het ambiance-duo "WHOOPZ!".
Samen met Filip D’haeze zette ze 3 jaar lang menige tenten op hun kop! Daar leerde ze ook de kneepjes van het vak…

In 2009 besloot ze haar eigen weg te gaan.
Er kwam al snel een eerste single uit "Waar ben jij?" en ook een full-cd "Lief en Leven". Een cd’tje met 10 Vlaamse nummers over hoe lief zij het leven ziet.

In 2011 kreeg ze de kans om de zangeres te worden van de leukste
coverband van Vlaanderen, DEVOS & LEMMES.
Samen met 6 muzikanten en een geweldige zanger brengt Eveline leuke Vlaamse medleys op grote en vooral gezellige evenementen.

2012: een jaar met veel optredens én een nieuwe single. "Zomerdromen" werd overal goed onthaald en voor de eerste keer stond ze op die mooie nummer 1 in de Family Vlaamse Top 15 op Family Radio, maar ook op andere regionale radiozenders draaide ze mee in A-rotatie. Mede dankzij de samenwerking met CNR Records.

2013: opnieuw een nieuwe single. "Mijn grote liefde" is een zeer herkenbaar en vrolijk nummer geworden met een verrassende
wending.

In september 2013 kwam "Die eindeloze zomers" uit, een schot in de roos. Bijhorende videoclip was meerdere keren per dag te zien op MENT TV en Anne en kreeg een verdiende plaats in de Vlaamse Top 10.

Het einde van 2013 sloot ze af met een kerstsingle. „Met kerst ben jij bij mij", een duet met haar co-presentator op MENT TV,
Filip D’haeze.

Maart 2014 : "Geluk zet je zorgen opzij". Een meezinger, een vrolijk lied… Verdiend succes! Dit nummer brengt haar echt geluk. Ze staat weken op nummer 1 bij Family Radio en op nummer 2 in de Vlaamse Top 10 op MENT TV.

Naast haar solocarrière is ze sinds kort het nieuwe gezicht van MENT TV. Ze presenteerde onder meer „De Zwaluwen zijn terug Top 50, Mama’s Top 50, Papa’s Top 50 en praatte de voorbije zomer elke zondagvoormiddag MENT PLAZA aan elkaar. Tijdens de eindejaarsuitzendingen zie je haar veelvuldig op de muziekzender.

Ook ABBA fascineert haar! Ze neemt de rol van Agneta op zich en zingt de allergrootste hits van ABBA in de enige echte ABBAND.

Haar laatste single "Ik leef mijn leven" is zeer autobiografisch en voor de eerste keer pikt Radio 2 het nummer op.

Ze staat 2 weken op nr. 10 in de Vlaamse Top 50 van deze radiozender en ook andere regionale zenders zijn weg van het nummer.

2014 eindigt Eveline feestelijk met een kerstsingle "KERSTMIS VOOR IEDEREEN", opnieuw een duet met Filip D’haeze.
 

Genre : Nederlandstalig  Ambiance
Mogelijke formules:

Live on tape 40 min: Op aanvraag
Andere mogelijkheden:
 
Prijzen zijn louter informatief en onder voorbehoud. Alle prijzen zijn steeds excl btw. Actuele gage steeds op aanvraag.

CONTACT

CAPTCHA
Deze vraag is om te controleren dat u een mens bent, om geautomatiseerde invoer (spam) te voorkomen.