Contact

Dimitri Vantomme

Dj's

Op vrij jonge leeftijd wist hij al wat hij wou want toen men hem vroeg wat hij later worden wilde antwoordde hij steevast ‘zanger’. Op een dag werd zijn moeder het echter zo beu dat ze hem een ‘echte’ richting opdrong. Zijn ervaring in de horeca, op zijn elfde was Dimitri al een actief afwasser, was dan ook de aanleiding voor een opleiding als kok aan de befaamde hotelschool van Koksijde. Het koken ging hem best af maar eenmaal zijn diploma op zak stak Dimi’s zin voor avontuur pas echt de kop op en besliste hij zijn veilige thuishaven te verlaten voor het dan nog eerder onbekende stads- en nachtleven in Antwerpen.
Vrijwel onmiddellijk na zijn sprong in het duister, Dimitri is dan net 18, werd hij zaakvoerder van de Antwerpse karaokebar BONAPARTE. Het populaire danscafé op de Grote Markt bleek een kweekvijver van zangtalent want ruwe diamanten als Kate Ryan, Natalia, Karen Damen en zelfs Helmut Lotti werden daar regelmatig gesignaleerd. .
Toch bleef de lokroep van de showbizz in zijn oren weerklinken. Samen met de toenmalige Miss Antwerpen ‘Roxane Kalishoek’, die op dat moment werkte in een nabijgelegen en concurrerende karaokeclub, richtte hij de popgroep Spirit op.Op 1 jaar tijd trad de groep meer dan 100 keer op. Spirit werd een succes en Dimi’s oude wensdroom ging in vervulling.
Toen Spirit splitte schreef hij zich in voor de drukbekeken talentenzoektocht ‘Idool 2003′ waar hij uiteindelijk strandde bij de laatste 30 finalisten. Een scout pikte hem op om leadzanger te worden bij het groepje ‘Sodapop’, een boysband die alle voorgaande moest doen vergeten. Ze stonden hooggenoteerd in de charts met ‘Angel’ en er werden nog 3 andere singles ingeblikt. Sodapop werd een graag geziene gast in Vlaanderen’s muziekprogramma bij uitstek ‘Tien Om Te Zien’ en schopte het zelfs tot in de finale van de nationale preselecties voor het Eurovisiesongfestival.
Tussen zijn muzikale projecten door vond Dimitri nog de tijd om presentaties te verzorgen voor o.a. Coca Cola, VTM, Kix’ Events en Nickelodeon. Via een auditie georganiseerd door de Vlaamse Mediamaatschappij werd hij uitgekozen om één van de drie gastheren te worden van de commerciële Response TV-programma’s op VTM en Kanaal2. Door zijn ongedwongen manier van presenteren en zijn ‘frisse’ looks behaalde hij er in mum van tijd de hoogste kijkcijfers en scoorde hij er uitstekende resultaten.

Kortom , de start van een rijke muzikale carriere !

Op dit moment maakt Dimitri het podium onveilig met zowel zijn Coverband Dimi en de Kasten, en een band die enkel eigen nummers speelt genaamd Teek. Maar daarnaast is hij ook nog altijd te boeken als DJ en presentator/ party host.

Genre: 
Dj Divers allround
Mogelijke formules: 

Diverse mogelijkheden 60 min / 120 min of avondvullend: Op aanvraag

Prijzen zijn louter informatief en onder voorbehoud. Alle prijzen zijn steeds excl btw.

Contact