Contact

Def Dames Dope ®.

Groepen

MORE DEF, MORE DAMES, MORE DOPE!

Krijgt Def Dames Dope een staartje? Hell yeah !! MORE DEF, MORE DAMES, MORE DOPE! De zussen Larissa en Axana Ceulemans, oprichters van de in de jaren 90 succesvolle dance formatie, slaan de handen opnieuw in elkaar. Hits zoals ‘OK ALL RIGHT’, ‘AIN’T NOTHING TO IT’, ‘HAVIN’ A GOOD TIME’, ‘DON’T BE SILLY’ werden door de Kempense leeuwinnen in een nieuw jasje gestoken.

Maar deze creatieve podiumbeesten waagden zich ook aan nieuw materiaal en het mag gezegd worden, het wordt al meteen gesmaakt. Als primeur stelden ze dinsdag op hun persconferentie – showcase, in een bomvolle Bonaparte Antwerpen, ook al direct hun nieuwe single ‘WIND YOUR BODY’ voor. Een héél herkenbare DDD® song met de nodige party vibes en beats van eigen hand deze keer.

Tot dinsdagmiddag wist zo goed als niemand wie nu deel zou uitmaken van de populaire 90’s formatie en dus trok de showcase meteen de aandacht van heel wat nieuwsgierige nationale en regionale pers zoals het VTM nieuws, HLN, Dag Allemaal, Story, Het Nieuwsblad, Gazet Van Antwerpen, Showbizzsite, Radio 2, … Na een lange nacht waren ze woensdag al direct te horen in de ochtend bij Sven Ornelis & Anke Buckinx op JOE, maar ook op Radio 2. Ook facebook en twitter barsten nu zowat uit hun voegen met DEF DAMES DOPE®.

Na een zwerftocht van 2 decennia is de honger groter dan ooit om weer menig podium of festival onveilig te maken, en dat zullen de organisatoren geweten hebben ;). Niets wordt aan het toeval overgelaten; DEF DAMES DOPE wordt DEF DAMES DOPE®, met de ® als leuke gimmick en live staan de twee podiumbeesten meer dan hun mannetje, ambiance verzekerd! En dat de 2 energieke madammen het podium delen met een paar sexy coole stoere dansers kan enkel resulteren in één BIG party!

DEF DAMES DOPE® VANAF NU TE BOEKEN!

Genre: 
Engelstalig Dance / Ambiance
Mogelijke formules: 

Live on tape 40 min FULL GIRL POWER: 1995 €

Prijzen zijn louter informatief en onder voorbehoud. Alle prijzen zijn steeds excl btw.

Contact