Contact

DEAN SANDERS

Internationaal

Dean Saunders komt oorspronkelijk uit Engeland. Dean Saunders is geboren in Londen en na 5 jaar verhuisde hij met het gezin naar Nederland, waar zijn vader een tattooshop startte. In het dagelijks leven werkt Dean in de sales branche. Naast het feit dat Dean Saunders veel met muziek bezig is, is Dean ook erg sportief. Dean houdt van kickboksen en fitness.

Muzikale familie

Dean Saunders komt uit een muzikale familie. Zijn vader en broers zingen ook. Ben Saunders , zijn jongste broer, is op dit moment een populaire kandidaat bij The Voice of Holland . In 2000 heeft hij samen met zijn broer Ben in een band gezeten: Follow That Dream. Deze band was een jaar lang zeer succesvol, maar viel helaas uit elkaar. Dean is echter nooit gestopt met zingen en nu is hij vastbesloten Popstars 2010 te winnen!

Ouders erg belangrijk voor Dean Saunders

Dean Saunders vind zijn ouders de belangrijkste personen in zijn leven. Hij noemt ze zelfs de ‘liefde van zijn leven'. Zijn familie in Engeland mist hij nog steeds. Ooit hoopt Dean dat zijn grootste droom werkelijkheid wordt: samenwerken met John Ewbank, Alain Clark en Gary Barlow.

Dean scoorde direct na de overwinning van Popstars een dikke nummer 1-hit met zijn single ‘You And I Both'. Vanaf dat moment gaat alles voor Dean in sneltreinvaart: een agenda boordevol optredens, diverse uitnodigingen om aan te schuiven in de bekende tv-programma's en met een aantal nieuwe singles op komst, een vooruitzicht op een spectaculaire carriere!

Genre: 
Nederlandstalig ambiance
Mogelijke formules: 

Live on tape 30 min: 995 €

Contact