Contact

Danny Diëgo

Internationaal

Wanneer je behoefte hebt aan een zonnetje in huis, is er geen betere zanger dan Danny Diëgo. Met zijn altijd stralende humeur, charmante verschijning en vrolijke muziek weet hij steeds opnieuw een zonnige sfeer neer te zetten, zelfs in een skihut! In tegenstelling tot vele andere zangers is Danny Diëgo geen lopende band kindsterretje, hij is gewoon een nuchtere Hollandse jongen met een warm hart voor muziek en fans. Dat hij geen conservatorium achter de rug heeft is overigens niet te horen, naast covers schrijft hij ook met succes zijn eigen nummers. Als horecatijger weet hij als geen ander in te spelen op het publiek, zijn ervaring in combinatie met een positief karakter zorgt ervoor dat Danny Diëgo garant staat voor een feest waar iedereen van zal genieten!

FEEL GOOD MET DANNY DIEGO

Danny is een “feel good” zanger, hij doet niets liever dan het publiek vermaken. Dat is te horen aan zijn repertoire, waar vooral de Nederlandse meezingers van de laatste decennia voorop staan. Dat betekent niet dat je Danny Diëgo zomaar in een hokje kunt plaatsen. Hij zingt nu vooral zijn eigen producties en de Nederlandstalige hits, maar naast popmuziek vindt hij Rock & Roll en jazz ook fantastisch om te zingen. Met zijn warme stem en enthousiaste podiumpresentatie weet hij de grootste ijspegel nog te laten smelten. Voel je goed met Danny Diëgo op jouw feest!

ARTIEST ZONDER PODIUMVREES

De carrière van Danny Diëgo begon eigenlijk al op de basisschool, toen verraste hij zijn klasgenoten en leraren al met zijn muzikale talent. In de leeftijd van 9 tot 11 zong hij ook in een kinderkoor, en toen viel het een tijdje stil. Danny begon een lange en succesvolle carrière in de horeca, ook als model en acteur is hij een veelgevraagd persoon. Toch bleef het podium aan hem trekken. Na een optreden tijdens het Tros muziekfeest wist hij dat zingen zijn grote passie was, en dat hij niets liever doet dan de mensen vermaken met zijn aangename stem en opbeurende humeur.

MET DANNY GAAT HET DAK ER ALTIJD AF ! Of beter met Danny is het altijd #boenkdrop !

Het kan ook niet anders met nummers zoals oa 

Er hangt liefde in de lucht / Oyalela / Wat is dan liefde / Een glimlach van een kind / Zij is vuurwerk / Samen zijn / Leef / laat de zon in je hart / 

Dromendans / Jij krijgt die lach niet van mijn gezicht / Jij bent mijn valentijn / Ik voel me zo verdomd alleen, Lang leve de liefde... Ik ga leven ... en natuurlijk ZOMERNACHTEN !!

Begin mei 2023 bracht hij " Aan de Vlaamse kust " uit en staat ondertussen genoteerd in tal van hitlijsten! 

 

Management en boekingen BE & NL: SHOWFACT

 

 

Genre: 
Nederlandstalig Amusement
Mogelijke formules: 

2023 : Gage Live on tape 40 min : 745 € 

2024 : Gage Live on tape 40 min : 870 €

Privé optredens , Live on tape 40 min : 1150 €  incl geluid tot +/- 150 pers 

Prijzen zijn louter informatief en onder voorbehoud. Alle prijzen zijn steeds excl btw. Actuele gage steeds op aanvraag.

 

Contact