Showfact TOP 50

Showfact TOP 50
Showfact TOP 50

Woordenloos

Met de teller die intussen op meer dan twee miljoen verkochte cd’s in binnen – en buitenland staat, is Dana Winner één van de populairste zangeressen uit Vlaanderen. De artieste met “de gouden stem” kan intussen terugblikken op een succesvolle muziekcarrièrer

Tientallen gouden en platina onderscheidingen en verschillende nummer 1 hits zoals “De Oude Man En De Zee”, “Woordenloos”, “Westenwind” en “Zeven regenbogen” zijn het overtuigende bewijs van Dana’s bloeiende carrière. Dana’s unieke vocale talenten, haar stijlvolle shows, haar met veel zorg geselecteerd liedjesrepertoire en haar gedrevenheid zorgen ervoor dat ze ook succes kent buiten de grenzen van België.

Nadat ze in eigen land vijf keer verkozen werd tot beste zangeres, volgt het buitenland: Dana duikt de hitparades binnen in NL, Duitsland, Oostenrijk, Zwitserland, Denemarken en Zweden..

Door haar deelname aan ” Liefde voor Muziek” komt Dana Winner weer dan ooit in The Picture door haar mooie bewerkte songs.

Boek deze muzikale diva voor uw event!

Dana Winner Kerstconcerten! Boek nu 

Genre : Nederlandstalig  Pop
Mogelijke formules:

Live on tape 40 min: Op aanvraag
Andere mogelijkheden Op aanvraag     
   
Prijzen zijn louter informatief en onder voorbehoud. Alle prijzen zijn steeds excl btw. Actuele gage steeds op aanvraag.

CONTACT

CAPTCHA
Deze vraag is om te controleren dat u een mens bent, om geautomatiseerde invoer (spam) te voorkomen.