Contact

Christoff & Lindsay

Groepen

Voor Christoff bestaan op dit moment geen superlatieven, hij doet het niet alleen in Vlaanderen goed maar ook in Duitsland wordt zijn bekendheid groter.

Hij was er al te zien in verschillende Duitse televisieshows. Net zoals in Vlaanderen hebben ze Christoff ook in het hart gesloten.

Nummers als een ‘Een ster’, ‘Zeven zonden’, ‘Blauwe ogen’, ‘Ja, jij’, ‘Miljonair’, ‘Je maakt me zo gek’, ’t Is weer tijd voor de polonaise staan garant voor een feestje op uw evenement.

Na de Vlaamse schlagerqueen Laura Lynn is er nu ook de Schlagerkoning Christoff.

Zoals vermeld is Christoff ook razend populair in Duitsland. Zijn eerste album ‘Blaue Ogen’ (2009) was er meteen een voltreffer. In juni van 2010 kwam dan ook zijn 2de album ‘Das Geht klar’ in Duitsland uit, en ook dit scoorde meteen.

 

In de zomer van 2008 scoorde Lindsay met haar debuut single "Van ’s morgens vroeg tot ’s avonds laat" meteen een nummer 1, een sublieme start voor haar solo carrière !

Het meest opmerkelijke gebeurde bij de lancering van haar eerste album "De mooiste dag", dit stond al na 2 weken op nummer 1 in de internationale album charts.

Na 2 maanden had ze reeds een gouden plaat voor méér dan 10.000 verkochte exemplaren… Haar tweede album is zo mogelijk nog een groter succes, opnieuw goud en wekenlang in de nationale charts.

De stap naar Nederland is ondertussen gezet waar er in "Mei 2011″ ook een album op de markt komt.

Sinds de start is Lindsay een vaste waarde geworden in de showbizz, met haar nummer 1 hits " Van ’s morgensvroeg tot ’s avonds laat", "Ik lig nog steeds van jou te dromen", "Voor 100%" en haar succesvolle 2de album "100% Lindsay" behoort zij tot één van de meest populaire en gevraagde vrouwelijke artiesten

Genre: 
Nederlandstalig schlager - ambiance
Mogelijke formules: 

Uitgezonderd Juli & Augustus

Live on tape 50 min: Op aanvraag

Christoff Live on tour met gastoptreden Lindsay ( 90 min ): Op aanvraag

Prijzen zijn louter informatief en onder voorbehoud. Alle prijzen zijn steeds excl btw. Actuele gage steeds op aanvraag.

Contact