Showfact TOP 50

Showfact TOP 50
Showfact TOP 50

Tussen jou en mij

Een frisse, jonge artieste op uw podium.

Op 29 januari 1993 werd in de Kempen Celien geboren als enige dochter van Margriet Hermans. Door de carrière van haar moeder werd muziek een belangrijk onderdeel in haar opvoeding.
Celien ontpopt zich als een talentvolle liedjesschrijfster maar vooral als een jonge dame met een unieke stem. Haar deelname in 2013 aan "De Beste Singer-Songwriter Van Vlaanderen" ging dan ook niet onopgemerkt voorbij.

Met haar piano, muziektrack maar ook met haar vijfkoppige live-band, geniet ze van elk moment op het podium. Ze was reeds te gast bij RADIO 2, MNM, Canvas, MENT TV en RTV.

In maart 2015 lanceerde ze haar eerste officiële single "Open je hart" en mikt ze als Nederlandstalige zangeres op Vlaanderen’s enthousiaste publiek. Al snel bracht ze in juni 2015 een zomerse hit uit, getiteld "Jou alleen", waarmee ze tijdens haar zomerconcerten in Vlaanderen op veel appreciatie kan rekenen bij het publiek. Hoewel Vlaanderen haar eigen repertoire stilaan leert kennen, brengt ze ook een waaier aan bekende, meezingbare covers. Met nummers als Mexico, Hello, Simply the best en de ABBA-medley neemt Celien jong en oud mee op een muzikale reis doorheen de grootste hits.

Celien biedt verschillende formules aan; muziektrack, pianist, live-band voor festiviteiten,...

Genre : Nederlandstalig  Pop / Ambiance
Mogelijke formules:

Live on tape 40 min: 1150,00 €
Namiddag en speciale doelgroepen ( max 200 pers ): 895,00 €   
 
Prijzen zijn louter informatief en onder voorbehoud. Alle prijzen zijn steeds excl btw. Actuele gage steeds op aanvraag.

CONTACT

CAPTCHA
Deze vraag is om te controleren dat u een mens bent, om geautomatiseerde invoer (spam) te voorkomen.