Contact

Cafe Flamand

Liveband

Café Flamand stopt … in jouw tent. Op jouw festival. Op jouw plein. Mét een gloednieuwe show. En als Café Flamand stopt, stopt de wereld ook éven met draaien. Het is van de vonk tussen Isabelle A. en Willy Sommers geleden dat er nog ’s zoiets is overgeslagen op het publiek. Moeten we die 2 trouwens niet eens opnieuw dringend bij elkaar brengen …?

Café Flamand stopt … met zachtjes te lachen met de kleren van Miguel Wiels. Of niet. Gelukkig brengt hij Niels Destadsbader (vtm, de hit "Hey Pa!", FC De Kampioenen) en Peter Van de Veire (MNM, Eurosong, DJ Flamand) mee. En een band die je kon zien op alle tv’s en podia in Vlaanderen en Nederland (K3 zoekt K3, Paul De Leeuw, Pop Up Live).

Café Flamand stopt … met zich af te vragen of er wel een Engels of Frans liedje op het podium mag. Tuurlijk! Als jouw publiek het kan meezingen, doen we het. Uiteraard blijft 50 jaar Vlaamse hitgeschiedenis dé basis. Will Tura, Clouseau, Gorki, K3, Eddy Wally, Ann Christy én De Romeo’s (misschien dat die laatste een béétje op Miguel, Niels en Peter lijken …). Je kent ze allemaal.

Café Flamand stopt … sowieso op deze plaatsen: cafe musique eeklo, verhaeren feest st-amands, 11 juli viering zwevezele, bal populaire merelbeke, muziek in de haven blankenberge, hoebelfeesten vlezenbeek, wommelgem zomert, ronse op scene, temse in de wolken, … Café Flamand warmt jou al graag even op tijdens Het Grootste Café in de Ethias Arena in Hasselt op zaterdag 30 april 2016.

Café Flamand boeken is het beste idee sinds Miguel Wiels besliste om Mega Mindy in huis te halen

Of kort door de bocht : DIT WIL JE NIET MISSEN !!

Genre: 
Nederlandstalig Engelstalig ambiance
Mogelijke formules: 

Live 90 min : Op aanvraag

Prijzen zijn louter informatief en onder voorbehoud. Alle prijzen zijn steeds excl btw. Actuele gage steeds op aanvraag.

Contact