Contact

Bjorn Verhoeven

Presentatie

In 1979 zag Bjorn Verhoeven het levenslicht. Deze geboren en getogen Limburger kreeg rond zijn tiende verjaardag een discobar cadeau: de start van zijn bloeiende carrière. Op zijn vijftiende presenteerde hij voor de eerste keer op de radio.

De harde werker in Bjorn, in combinatie met zijn talent, zorgde ervoor dat Bjorn evolueerde en nieuwe invalshoeken ontdekte: van presentaties tot voice-overs: deze man weet hoe zijn publiek te amuseren.

Bjorn houdt van humor, genieten en gek doen. Hij is een spring-in-‘t-veld die zijn luisteraars wil entertainen.

 

Deze charmante warme radiostem en DJ ontpopte zich doorheen de jaren van een jonge, getalenteerde radiostem tot een ervaren presentator. Je komt hem als presentator ook tegen op verschillende podia en (bedrijfs-) evenementen.

Levensgenieter Bjorn praat een evenement op een aangename manier aaneen en presenteert met een frisse toets, aangevuld met een vleugje humor.

Referenties: Let’s Get Fit (vtm), TVL, Eurorock Festival Neerpelt, JOEfm, Q-Music, VTM, Miss Limburg, De Eikoningin & Gulden Eifeesten Kruishoutem, Exclusief - De Nacht van Exclusief #DNVE …

Genre: 
Presentatie algemeen
Mogelijke formules: 

3 uur aanwezig : 975 €

Prijzen zijn louter informatief en onder voorbehoud. Alle prijzen zijn steeds excl btw. Actuele gage steeds op aanvraag.

Contact