Contact

Bjorn Verhoeven

Dj's

In 1979 zag Bjorn Verhoeven het levenslicht. Deze geboren en getogen Limburger kreeg rond zijn tiende verjaardag een discobar cadeau: de start van zijn bloeiende carrière. Op zijn vijftiende presenteerde hij voor de eerste keer op de radio.

De harde werker in Bjorn, in combinatie met zijn talent, zorgde ervoor dat Bjorn evolueerde en nieuwe invalshoeken ontdekte: van presentaties tot voice-overs: deze man weet hoe zijn publiek te amuseren.

Bjorn houdt van humor, genieten en gek doen. Hij is een spring-in-‘t-veld die zijn luisteraars wil entertainen.

Bjorn Verhoeven is wellicht dé allround dj van Vlaanderen. Eender welk feest je ook voor ogen hebt, Bjorn Verhoeven zorgt voor ambiance!

Al bijna 10 jaar kom je hem elk weekend wel ergens tegen in het land en zet hij de boel volledig op stelten. Of het nu een echte party moet zijn met hits en 90's of je wil van directie tot personeel de polonaise laten dansen, op hem kan je rekenen voor steeds de juiste keuze! Men weze dus gewaarschuwd!

Zijn referenties gaan dan ook van de Kanaal 2 Mega On Airs in Flanders Expo en het Sportpaleis, bedrijfsfeest van De Post tot de Pensenfuif in Erps-Kwerps.

Referenties: Foute Party Flanders Expo, Q-Party's, JOE-fm Greatest Hits Party, …

Genre: 
Dj Algemeen
Mogelijke formules: 

Diverse formules mogelijk. 60 min / 120 min  of avondvullend: Op aanvraag

Prijzen zijn louter informatief en onder voorbehoud. Alle prijzen zijn steeds excl btw. Actuele gage steeds op aanvraag.

Contact