Contact

BETTY

Zangeressen

FEEST! BETTY GEEFT GEHOOR AAN JULLIE ‘COME TO ME’-GEJOEL … EN IS TERUG TE BOEKEN!

De gekendste lach van Vlaanderen is terug… en daar zijn we blij om! Je kon er de laatste weken niet om heen: Betty is terug! Ze kleurde volop de pers door haar passage op de MijnStage van Kamping Kitsch Club en ook Big Brother bestaat 20 jaar.
 
Het kriebelt meer dan ooit om terug op het podium te staan. Betty is dan ook een ambiancemaker in hart en nieren, is steeds goedlachs, brengt een tikkeltje sexiness en… heeft humor op de koop toe! Dit is dan ook waar Betty voor staat… een sexy volksfiguur zoals er niet veel meer zijn. 
 
Tijdens de optredens komen uiteraard alle gekende Betty-hits voorbij zoals ‘Gek Op Jou’, ‘Boys Boys Boys’, ‘Come To Me’ …  die aangevuld worden met een leuke mega-ambiance medley! 
 
Extra – maar niet onbelangrijk – weetje: Betty is dezer dagen ook terug te vinden in de studio waar ze volop aan een nieuwe typische Betty ambiance single aan het werken is. De release? Die is voorzien rond de carnavalsperiode
 
BETTY OWCZAREK – ‘GEK OP JOU’ – BIG BROTHER – ‘BOYS BOYS BOYS’ – PLAYBOY – ‘COME TO ME’ – MASTERCHEF – ‘SI DOUCE’ – GEK – ‘OHLALA, DEZE NACHT GAAT HET GEBEUREN’ – FRIVOOL – ‘YOU’RE THE ONE’ – EUROSONG – ‘DECADANCE’ – BIBA BINOCHE – ‘KOEL ME AF’ - GOEDLACHS – ‘JE T’AIME MELANCOLIE’ – FEMME FATALE

Genre: 
Nederlandstalig ambiance
Mogelijke formules: 

30 min LOT : voor 24.00 uur 1200 €  ( Aanvang optreden ten laatste om 23.30 uur )

                      na 24.00 uur 1500 €

Optioneel : 2 sexy danseressen / dansers + 400 €

Prijzen zijn louter informatief en onder voorbehoud. Alle prijzen zijn steeds excl btw. Actuele gage steeds op aanvraag.

                      

Contact