Contact

andy peelman

Presentatie

Aalstenaar Andy Peelman begon zijn carrière als politie-inspecteur, een job die hij combineerde met theater. “Ik sta graag op een podium en acteren was al van kindsbeen af één van mijn passies. Toneeltjes opvoeren, op familie- en buurtfeestjes, vond ik geweldig.” Als inspecteur Koen Baetens brak Andy door bij het grote publiek in de VTM-serie: ‘Echte Verhalen: De Buurtpolitie’, waar hij ook in het 10de seizoen nog steeds één van de smaakmakers is. Voor hij verscheen in de populaire serie, was Andy ook al te zien in ‘Loslopend Wild’ en de kortfilm ‘1 Taxi 2’.

Naast hoofdrollen in de films ‘De Buurtpolitie: De Grote Geldroof’ en ‘De Buurtpolitie: De Tunnel’, speelde Andy ook gastrollen in ‘Sinterklaas & Het Gouden Hoefijzer’ en ‘Baba Yega: The Movie’.

Andy is ook een veelgevraagde gast in talkshows. Andy komt frequent langs bij Lieven Van Gils in de talkshow ‘Van Gils & Gasten’ en zijn doortocht als weekgast bij Gert Verhulst en James Cooke in de talkshow ‘Gert Late Night’ ging ook niet onopgemerkt voorbij.

Tijdens het VTM-programma ‘Boxing Stars’ leert Andy Peelman Marie Verhulst kennen, waarmee hij een duo vormde in het succesvolle tv-programma ‘2 Sterren Restaurant’. Peelman is een geliefde volksmens, die mede dankzij het VTMKZOOM-programma ‘Wakandy’, waarin hij zelf dingen uittest, zeer populair is bij de jeugd.

Naast zijn aanwezigheid in ‘De Buurtpolitie’, werkt Andy aan nieuwe projecten die de komende maanden worden uitgerold.

Genre: 
Algemene presentatie
Mogelijke formules: 

Op aanvraag

Prijzen zijn louter informatief en onder voorbehoud. Alle prijzen zijn steeds excl btw. Actuele gage steeds op aanvraag.

Contact