Showfact TOP 50

Showfact TOP 50
Showfact TOP 50

DEURBEL

Eenentwintig jaar is Aaron Blommaert nu. En toch kan hij terugblikken op een indrukwekkend tv- en muziekparcours.

Aaron is gefascineerd door alles wat met entertainment te maken heeft. Als acteur kruipt hij voor de soap Familie in de huid van Raven en bij #LikeMe vertolkt hij de rol van Jonas. Op zwoele zomeravonden presenteert hij het legendarische Tien Om Te Zien, en ook The Voice Kids leidt hij als presentator in mooie muzikale banen. In 2023 trok Aaron voor The Masked Singer het pak aan van de mysterieuze tovenaar, en met succes: hij blies iedereen omver met zijn stem en won de wedstrijd. Kort daarna bracht hij ‘Zonde’ uit, zijn eerste single, waarmee hij meteen een heuse zomerhit scoorde.

Samen met zijn band doet Aaron nu wat hij allerliefste doet: zingen en mensen entertainen. Hij wil het publiek honderd procent laten meegenieten van zijn liefde voor muziek. ‘Mijn doel? Ervoor zorgen dat iedereen, van de eerste tot de laatste rij, een fantastische tijd beleeft en zich rot amuseert.’

Genre : Nederlandstalig  Pop
Mogelijke formules:

Live on tape 40 min: Op aanvraag
Andere mogelijkheden: Op aanvraag    
 
Prijzen zijn louter informatief en onder voorbehoud. Alle prijzen zijn steeds excl btw. Actuele gage steeds op aanvraag.

CONTACT

CAPTCHA
Deze vraag is om te controleren dat u een mens bent, om geautomatiseerde invoer (spam) te voorkomen.