Contact

The Vengaboys

Internationaal '90

The Vengaboys (uit te spreken als Bengaboys) is een Nederlandse dance-act die tussen 1997 en 2000 zowel in Nederland als daarbuiten grote hits scoort. In 2010 maakte de groep een comeback. De muziek van de Vengaboys valt onder dance, eurodance en eurohouse.

Parada de tettas en de tweede single To Brazil werden bescheiden hits. Het grote succes kwam met Up & down, dat in het voorjaar van 1998 de top 10 haalde.

Hetzelfde gebeurde met de singles We like to party en Boom boom boom boom, al zijn de opbouw en het ritme van de drie nummers bijna identiek. Op dat moment waren de Vengaboys ook doorgebroken in het buitenland. In Engeland kwam de groep vanuit het niets op 1 binnen met Boom boom boom boom en daarna nog eens met de opvolger We’re going to Ibiza (origineel: Barbados van Typically Tropical uit 1975), dat ook in Nederland bovenaan de hitlijsten belandde. De Vengaboys zijn de enige Nederlandse groep met twee nummer 1-hits in Engeland

In juni 2010 verscheen Rocket to Uranus. De Amerikaanse celebrityblogger Perez Hilton is te horen op de single en te zien in de clip. Ook oud-zanger Pete Burns van Dead or Alive maakt zijn opwachting in de clip, waarvan ook een versie in 3D uitkwam.

De VENGABOYS , brengen je evenement op internationaal niveau !

 

Genre: 
Engelstalige Ambi - pop
Mogelijke formules: 

Live on tape 30 min: Op aanvraag

Andere mogelijkheden op aanvraag

Prijzen zijn louter informatief en onder voorbehoud. Alle prijzen zijn steeds excl btw.

Contact