Contact

José sep

Internationaal

Schlagerfestival, apres-ski, feesttent, artiestenavond, kermis, Oktoberfest of een ander feestje?

Denk dan ook eens aan zangeres José Sep! Zij maakt van elke gelegenheid een feest en staat garant voor een optreden vol ambiance.

Zoals José zelf zegt “het dak kan er altijd af”.

 

Haar optreden staat bol van (eigen) feestnummers tot herkenbare covers met een pakkende beat. Denk aan medleys van o.a. Jetti Paletti, Alpenzusjes en feeststampers als “Ademloos door de nacht”, “Ik wil je” en Dans je de hele nacht met mij”. Tevens zingt zij unieke ambiance uitvoeringen van Costa del Sol en Eviva Espagna.

Haar single “ In de nacht ben jij gekomen” stond lange tijd in de Oranje top 30 en haalde in Vlaanderen de hitlijsten. Was veelvuldig op alle grote radiozenders te horen en op MENT tv te zien. Wellicht kent u haar ook van Adios Amor, ook zo’n geweldige feestknaller.

Afgelopen voorjaar zong zij samen met Steve Tielens als gelegenheidsduo Ga je vanavond met me mee? regelrecht alle hitlijsten in Vlaanderen in. Wekenlang Ultratop en Nummer 2 in de Vlaamse 10 van MENT werd hun trofee. Als bekroning zijn ze onlangs genomineerd voor de Vlaamse befaamde LOFTROMPET.

Zet je schrap want in december komt de nieuwste feestknaller uit van deze ambiance zangeres. Het dak gaat eraf!

Regelmatig is ze te zien bij o.a. Hart voor Muziek en stond ze o.a. op het grootste meezingfeest van Nederland: Dutch Valley. Dit jaar deed ze dat nog een keer dubbel en dwars over op de opening van het festivalseizoen: Paaspop!

Genre: 
Nederlandstalig ambiance
Mogelijke formules: 

Gage live on tape 35 min: 675 €

Prijzen zijn louter informatief en onder voorbehoud. Alle prijzen zijn steeds excl btw.

Contact