Contact

Johan Veugelers

Zangers

Hoewel Johan Veugelers tegenwoordig samen met zijn accordeon de Vlaamse en Nederlandse podia onveilig maakt, mogen we vooral niet vergeten dat zijn carrière begon als de mannelijke helft van het accordeonduo The Sunsets. In 2011 vervoegde hij Annelies Winten en samen zouden ze tot begin 2016 zorgen dat de groep een begrip werd in de Lage Landen. The Sunsets kunnen dan ook terugblikken op een geslaagd muzikaal avontuur: van hun albums gingen meer dan 140 000 exemplaren over de toonbank, ze stonden op zowat alle grote podia; inclusief dat van Het Schlagerfestival in Hasselt en ze brachten singles uit met artiesten als Christoff, Lindsay, Frans Bauer, Django Wagner en Sam Gooris.

In 2014 besluit Johan dat het tijd wordt om zijn muzikale horizon te verbreden. Het avontuur met The Sunsets wordt even op pauze gezet en dat geeft Johan Veugelers de kans om te werken aan zijn solo-carrière. Begin 2014 verschijnt zijn eerste solo-single ‘Aan alle mooie meiden’. Het nummer kan onmiddellijk op heel wat bijval rekenen en gesterkt door dit succes timmert Johan naarstig verder aan zijn solo-avontuur. ‘Aan alle mooie meiden’ wordt gevolgd door ‘Vlaamse Nachten’, ‘Ik was nooit een Casanova’, ‘Hé Jij’, ‘Hou me vast’ en ‘Blootvoets Dansen’. Het zijn nummers waarmee Johan de grenzen van zijn muzikale kunnen aftast en waarbij hij de gelegenheid krijgt om te experimenteren met diverse muziekstijlen. Een mooi voorbeeld hiervan is Johans meest recente single ‘Ruitenwisser’.

Op het podium ontpopt Johan Veugelers zich tot een rasentertainer die zich op het podium volledig geeft om zijn publiek te vermaken. Hij kiest er ook voor om zijn repertoire af te stemmen op het aanwezige publiek; waardoor geen enkel optreden van hem hetzelfde is. Eigen hits worden moeiteloos afgewisseld met herkenbare meezingers van vroeger en nu. Zijn accordeon vormt hierbij de rode draad.

Ben je als organisator op zoek naar een artiest die weet wat het publiek wil én die kunnen, interactie, energie én enthousiasmemoeiteloos weet te combineren? Dan ben je bij Johan Veugelers aan het goede adres.

Genre: 
Nederlandstalig Ambiance
Mogelijke formules: 

Live on tape 40 min: 995 €

Live on tape 40 min ( in de week ) : 595 €

 

Live on tape 40 min + 8 danseressen : 1295 €

Prijzen zijn louter informatief en onder voorbehoud. Alle prijzen zijn steeds excl btw. Actuele gage steeds op aanvraag.

 

           

Contact