Contact

David Vandyck

Zangers

‘Een Superlange Nacht’, ‘Met Heel Mijn Hart’, ‘Wat Een Wonder’, ‘Een Glas Koele Witte Wijn’, ‘Waar Jij Ook Gaat’ (duet met Corry Konings): het zijn slechts enkele hits van David Vandyck.  Zijn debuutalbum ‘Dichtbij’ werd bekroond met een gouden plaat voor de verkoop van meer dan 10.000 exemplaren.  Met zijn tributeplaat ‘Zingt Will Tura’ krijgt Vlaanderen voor het eerst een andere David te zien. Een live performer en zijn band die met klasse een ode brengen aan de meester van het Vlaamse lied tijdens een bijhorende uitverkochte theatertournee doorheen Vlaanderen. Met dat album, onder eigen label, staat David maar liefst 32 weken lang in de Ultratop.

Met ‘Ik Leef Voor Jou’ in 2018, voor het eerst onder de vleugels van Warner Music Benelux, gaat het heel hard. Wekenlang staat hij op nummer 3 in de Vlaamse Top 50 en wordt David genomineerd voor Radio 2 Zomerhit waar hij meteen ook mag optreden tijdens de slotshow voor een klein miljoen kijker op Eén.  Er volgt een album met Gordon Groothedde (één van de producers van Marco Borsato) en het Metropole Orkest. Later volgen nog ‘Weer Even Klein’, ‘Om Je Heen’, ‘Beiregoe’ en ‘Heel Alleen’ (duet met de Nederlandse Thomas Berge) als singles. Intussen heeft het album op Spotify ruim 800.000 streams!

2019 staat voor David synomniem voor een samenwerking met Nick & Simon in Kursaal Oosende, een optreden als opening act van Dana Winner in de Lotto Arena van Antwerpen en de eerste succesvolle stappen richting Nederland. ‘Ik Leef Voor Jou’ wordt bij onze Noorderburen gebombardeerd tot ‘Paradeplaat’ bij Sterren.NL en er volgen heel wat TV-optredens bij ondermeer ‘Tijd voor Max’ en ‘5uurLive’ bij RTL4. Tot slot, als kers op de taart, ontvangt David de award van ‘Beste Zanger’ tijdens het Gala Van De Loftrompetten, de oudejaarsshow van MENT TV in samenwerking met VLAPO, SABAM en Radio 2.

Genre: 
Vlaams amusement
Mogelijke formules: 

40 min Live on tape ( Vrijdag, zaterdag, zondag ): op aanvraag

40 min Live on tape ( Weekdagen,behalve juli en augustus ): op aanvraag

Andere mogelijkheden: Op aanvraag

Prijzen zijn louter informatief en onder voorbehoud. Alle prijzen zijn steeds excl btw.

Contact