Contact

Cocojr.XL

Liveband

Cocojr. hoeft geen introductie meer. Hij is een notoir podiumbeest, een top-entertainer die met onweerstaanbare verleidingstrucks en wisecracks elk publiek moeiteloos weet in te palmen. Een altijd enthousiast en overtuigend zanger/rapper, gezegend met een uniek, gepatineerd stemgeluid. Ondanks het feit dat het 22 jaar geleden was (1997) dat hij zijn laatste full album had uitgebracht (Acting Like Glass, met Sly & Robbie) was hij nog steeds een publieklieveling met een meer dan stevige livereputatie. Na zijn deelname aan ‘Liefde voor Muziek’ vorig jaar kreeg zijn populariteit bovendien nog een serieuze boost.
Met ‘Rediscovered’, zijn welgemaakte en fel gesmaakte nieuwe coverplaat, is het hek helemaal van de dam. Meteen maakt hij ook zijn rentree in de hoogste regionen van de charts. De plaat steeg deze week van 22 naar 9 in de album top 200 van Ultratop.
Oude & nieuwe fans vragen zich massaal af waar en wanneer ze Cocojr. met zijn nieuwe repertoire live aan het werk kunnen zien.
Vorige week dinsdag werd het nieuwe Cocojr.XL seizoen alvast afgetrapt in de volledig gerenoveerde Elisabeth zaal in Antwerpen. 

Cocojr.XL staat voor een 11-koppige internationale bezetting om duimen en vingers bij af te likken. Drums: Patrick Dorcean (HT), Percussion: Amel Serra Garcia (CU), Bass: Roberto Mercurio (IT), Guitars: Simone Cesarini (IT), Keyboards: Luc Weytjens, Backing vocals: Mo Harcum (US) & Nina Babet (UK), Sax: Jan Eggermont (MD), Trumpet: Olivier Bodson, Trombone: Peter Delannoye

Genre: 
Pop Rock
Mogelijke formules: 

Op aanvraag

Contact