Contact

Bert Gabriels

Humor

In februari 2004 begon Bert met een comedy act op het open podium in de engelenbak in Amsterdam. Twee maanden later stond hij in de finale van het AKF Stand-up concours. In mei 2004 won hij in Vlaanderen de 123comedy Award voor beginnend talent en in juni 2004 won hij de Radio2 humorprijs, wat hem de column 'Frans kaftjens' opleverde voor het programma Memo. Twee jaar lang sloot Frans kaftjens elke vrijdag het programma af.

Eind 2004 haalde Bert de finale van de Culture Comedy Award. In 2005 stond hij in de finale van het Deltion Cabaret festival, en in 2006 won hij de Knock Out Comedy award te Amsterdam. Hij bundelde het beste uit de eerste jaren stand-up in een avondvullende show, “Gestorven Onzin” (2006-2008). Met zijn tweede show “PECH” (2009-2011) trakteerde hij het publiek op lading grappen met een powerpoint-presentatie, en in de derde show, “Druk Druk Druk” (2012-2014) combineerde hij de stand-up met het bouwen van een decor van kartonnen dozen. Deze shows werden opgenomen en uitgezonden op Canvas, en zijn beschikbaar op DVD (zie webshop).

Sinds maart 2013 speelt Bert doorlopend ook de schoolvoorstelling “Shut Your Face Book”, een comedy show voor leerlingen van de tweede en derde graad, waarin hij komische tips geeft over het gebruik van de sociale media. Bij de show hoort ook een lespakket.

In maart 2014 ging de eerste show voor Nederland in première, “Zonde van Uw Avond” (2014-2015), een show over het verschil tussen Belgen en Nederlanders, met daarin de hoogtepunten uit de vorige Belgische shows.

November 2014 startte de tour van de nieuwste show, "Van Mij Mag Het", waarin Bert een kritisch en hilarisch antwoord wil geven op alle regeltjes, en ook op het overloos gezeur daarover. Deze show speelt in België en Nederland, tot eind 2016.

In november 2017 gaat alweer zijn vijde avondvullende schow "Gelukzoeker" in première. Waarin Bert de vraag stelt of het mogelijk is gelukkig te worden in deze wereld. En we kunnen als verklappen dat dat zeker zo is.

Genre: 
Humor
Mogelijke formules: 

Op aanvraag

Contact